Friday, March 25, 2011




 



bErmuLAnyA dEtik PercintAAn kitA
cintA
 mR. kAtAk  vs misS. LagenD
cintA kU di RAmadhAn


Created : Friday, October 02, 2009, ‏‎5:01:17 AM

Modified : Friday, October 02, 2009, ‏‎4:50:04 AM
Accessed : Wednesday, October 14, 2009, ‏‎10:03:36 PM

Abang ingat tak mcmana kita kenal2 dulu?? Anje masa tu kurus jugak kan bang?? Sekarang anje da gemok.. :p  sama macam abang kan?? Anje sedey kowt kalau orang cakap anje  gemok.. Tapi anje kuatkan diri anje sebab anje sayang abang.. Abang tau x?? Bufday abang tahun ni anje bagi ape?? Musti da tau kan sebab anje cakap jangan baca selagi tak sampai rumah.. Hehe.. Abang,anje sayang abang sesangat tahu tak?? Tahu tak betapa sayangnya anje kata bang?? Abang tahu tak anje kesian tengok abang yang selalu senyap bila ada masalah.. Abang tahu tak anje tahu abang ada masalah?? L
tapi,anje tetap sayangkan abang.
J abang J
Writed on :  15 march 2011 :  with love <3





Created : ??

Modified : ??
Accessed : ??


Kalau tentang yg neh.. da kali ke 2 anje buat..sbb semalam kan laptop anje hang lagik.. abang, terlanjur anje ingat neh, anje nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab bantu anje semasa anje belajar n thanks a lot sebab sabar ngan sikap anje.. anje tahu kadanh2 anje tak matang lagi setakat neh. J cmane pon, anje tetap sayangkan abang dan cintakan abang sepenuh hati anje.. J n.. thanks sebab betulkan moto anje.. nanti anje ade duit anje ganti balek awh abang J LOVE YOU SAYANG!! Ow my KFC.. anje da tulis banyak semalam n dah ilang dah pon.. sedeynyeeee.. L abang,could you promise me something?? Plz don’t throw away our memory on ur thinking n ur mind L I LOVE U DAMN MUCH DEAR!! Anje nak cite sal gamba kat atas neh.. abang ingat lagi x gambar neh bang?? Hurm~ anje juz dapat bagi adih murah je kan?? Sorry dear L anje xkaya.. tapi anje ikhlas.. J anje ikhlas sayangi abang n cintai abang J anje Cuma dapat bagi abang :
*    1st skali, abang ingat tak anje buat ape?? Hum.. anje bagi abang rantai.. anje sarungkan atas moto.. abang ingat tak?? Harga?? U no need to know lar saying!! It’ll be secret :p
*    2nd plak, anje sarungkan abang cincin.. abang ingat tak?? L abang.. mana p cincin tu?? Anje bagi semua barang tu bermakna bang.. anje betul2 ikhlas sarungkan kat tangan abang.. napa ilang bang?? Sebab abang tak suka design die heh?? Sorry, itu je anje mampu bagi kata bang.. L
*    3rd then, I’ve given u  lighter n ash tray.. abang mesti tak guna kan?? Sebab anje tahu abang sayang nak guna benda alah tu..

MESTI NAK TAHU KAN NAPE SEBAB ANJE KASI SEMUA TU!! Busy body :p
…Hahhahhahha…:D
Huishh.. tengah selak2 anje jumpe gambo neh bang.. anje suke gambar neh sesangat!! Bahaha.. due2 gila bola :p
Edited by : anjE bAm2 mOk2 :p
LOVE?? Did u LOVE me?? L
Updated on 16 March 2011 with love <3
Created : 17 March 2011
Modified : 18 March 2011
Accessed : 26 March 2011



Abang!! Kita bertemu lagi di episode seterusnyerkk.. erkk!! Hahha.. abang ingat tak 17 march 2011.. hari khamis minggu lepas.. hhahha.. itupon kalau abang baca 20 march larr.. hahha ~,~ .. did u remember that I beli external hard disk tu.. then I suruh u pasang sticker lappy i.. bhahahha.. itu sume pancing jerk.. hahha.. I beli u punye adiah lor.. hahha.. baju pink 2,ulpsssss!! Silap plak!! Baju itam biru yang u suke GILE!! Bhaha..
N the other one… jeng3 J
..My choice n my taste 4 u sayang..
..212 SEXY MEN is suaitable 4 ur usage..        
..Kamu suka tak sayang ??..
..Ini juz duplicated..
..Yang bebetol ade kat dalam BEG!! :p ..
abang suka tak?? Sorryla.. diz year mura2 jerk sumenye..
L

Ingat tak anje pernah koyakkan
Dan
Nak tahu tak kenapa anje camtu ?? sebab..
                                                                                       i.        Abang terbalikkan gambar kita nape!!
                                                                                                  ii.        Da xsayang anje lah tu!!
                                                                                                       iii.        Camt ke sayang?!
                                                                                          iv.        Nape?? Malu ekh awek gemok??
                                                                                             v.        Tak suke ke janji setia anje??
                                                                                                     vi.        Kenapa3 n kenapa??
                                                                                vii.        Huh.. xpelah.. anje amek result koyak je..
                                                                                                          viii.        Kenapa ek??
                                                                                        ix.        Orang tak suke watpe simpan lagi..
Tu jela yang anje fikir.. n ati anje sedey tak terkata.. tengss J
Harini sebagai hari lahir u sayang,I nak cakap yg I LOVE U SGT2 KETAT2!!
..plz dunt hurt me anymore dear..
Design n writing on 18 March 2011 with love <3